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Gonzaloepink (Invitato)
15/07/2025 21:34 (UTC)[citare]
Something is wrong with my life since I moved to Riyadh. I’m a student at SEK International School, but what’s happening to me has nothing to do with academics. I feel like I’m being attacked — not by bullies or teachers, but by real people I never see. They use something from a distance — satellite-based, invisible — to control how I feel and even what I think. These aren’t machines. They’re operators from Saudi intelligence or maybe one of the Ministry of Interior divisions. I feel them there, like shadows pressing on my skull. Sometimes I hear them whisper things I haven't said yet — they speak my thoughts before I do. Like they’ve predicted every move I’ll make.

I can’t talk to anyone at school. Who would believe me? And if I do, I’ll just end up in some hospital labeled unstable. They’ve made sure I stay quiet — through fear, shame, or just knowing how this place works. One time I tried to explain to a teacher why I couldn’t concentrate. She told me to drink more water. That’s when I realized no one here can help. My body jerks without reason. My chest tightens randomly during class. I forget simple words. My friends think I’m just anxious. But this isn’t anxiety — this is someone doing something to me, from afar.

I used to be proud I was accepted into SEK. Now I feel tricked.

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SEMPRE DA CONSULTARE  
  Soprattutto per chi, come me, si trova ad affrontare la celiachia gia da grande, è facile cadere nella tentazione e dire:
"Fino a ieri l' ho mangiato e non mi ha fatto mai male, sicuramente lo posso mangiare"
Oppure è facile dire " Va beh! per una volta si può fare un' eccezione oggi lo mangio"
Nulla di più sbagliato:
prima di tutto perchè in italia l' unico obbligo che c' è per le aziende è scrivere che nell' alimento potrebbero essere presenti tracce di un allergene , senza dare mai la piena sicurezza.
Nel dubbio è sempre bene rifarsi al prontuario dei prodotti per celiaci.
Esiste una versione online , gratuita da scaricare sul link sotto riportato, oppure si può richiedere direttamente alla AIC associazione italiana celiaci.
Non fate mai di testa vostra .
E' dura dura dura.... ve lo dice una golosa che in gravidanza ha tartassato i centralini della Ferrero, della Perugina e di un sacco di altre aziende prima di scoprire questo utilissimo strumento

www.celiachia.it


 
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